Varaus- ja peruutusehdot - Hotelli Joki

Varausehdot
  • Hotellihuoneen saa käyttöönsä tulopäivänä klo 15 alkaen.
  • Huoneiden luovutusaika lähtöpäivänä on klo 12. Huoneen käytöstä ajalla klo 12-18 veloitetaan 50% seuraavan majoitusvuorokauden hinnasta, ja luovutuksesta klo 18 veloitetaan seuraavan majoitusvuorokauden kokonaishinta.
  • Yksityisasiakkaat voivat voivat maksaa saavuttaessa käteisellä, pankki- tai luottokortilla (VISA/Mastercard).  Yrityksille ja yhteisöille voimme lähettää laskun joko postitse tai sähköisesti (mahdollinen laskutuslisä 5€).

Peruutusehdot
  • Huone on varattu asiakkaalle tulopäivänä klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisajankohdasta ole sovittu erikseen. Hotellilla on oikeus peruuttaa huone tai antaa se toiselle asiakkaalle klo 18 jälkeen.
  • Huonevarauksen voi peruuttaa maksutta saapumisajankohtaa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, asiakkaalta veloitetaan varauksen ensimmäisen majoitusvuorokauden hinta.
  • Jos asiakas jättää saapumatta, häneltä veloitetaan varauksen ensimmäisen majoitusvuorokauden hinta.

Ryhmävarauksien erillisehdot
  • Varauksen peruutus veloituksetta viimeistään 10 vrk ennen ajankohtaa
  • Tilaisuuden peruuntuminen 3-9 vrk ennen ajankohtaa, veloitus 50%
  • Tilaisuuden peruuntuminen alle 2 vrk ennen ajankohtaa, veloitus 100%
  • Henkilömäärä (ts. lisävuoteiden määrä) tulee vahvistaa viim.  2 vrk ennen saapumista

Tupakointi
Kaikki hotellihuoneemme ovat savuttomia, ja tupakointi on kielletty hotellin kaikissa sisätiloissa. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta siivouksesta ja mahdollisesta myynnin menetyksestä  aiheutuneet kustannukset (min. yhden ylimääräisen majoitusvuorokauden hinta).
Tupakointi on sallittu huoneistojen ulkoterasseilla.

Lemmikit
Mukana tulevista lemmikeistä tulee ilmoittaa huonevarauksen yhteydessä, niin voimme tarkistaa lemmikkihuoneiden saatavuuden. Lemmikkilisä 10€/vierailu. Lemmikkieläinten tuominen muihin kuin lemmikkihuoneistoihin on ehdottamasti kielletty: huoneen mahdolliset suursiivouskustannukset ja siivouksen aikana menetetyn majoitusmyynnin arvo veloitetaan asiakkaalta.

Lisävuoteet
Huoneistoon on mahdollista saada enintään kaksi lisävuodetta ja matkasänky, ja niistä tulee ilmoittaa etukäteen varauksen tekemisen yhteydessä tai viimeistään 2 vrk ennen saapumista. Lisävuoteista veloitetaan on 20€/vuode/vrk (sis. aamiainen)  ja matkasängystä 10€/vrk. Alle 2-vuotias voi yöpyä aikuisen kanssa samassa sängyssä ilman erillistä matkasänkyä tai lisävuodetta.

Löytötavarat
Löytötavaroita voit kysyä numerosta 0400 888 681 tai osoitteesta info@hotellijoki.com tuntomerkkejä vastaan. Lähetyskulut asiakkaalle veloitetaan.

Matkustajakortti
Jokaisen yöpyjän tulee täyttää saapuessaan viranomaisille tarkoitetut matkustajakortit huolellisesti ja oikeilla tiedoilla. Voit täyttää ja tulostaa matkustajailmoituksen myös etukäteen.

Saunavuoro
Asiakassauna kuuluu majoitushintaan, ja etukäteen varatun saunavuoron aikaa voi muuttaa kaksi tuntia ennen saunavuoron alkua varaustilanteen salliessa. 

Turvallisuus & häiriöt
Kaikki hotellin tilat on varustettu automaattisella palohälytysjärjestelmällä.  Aiheettomista tai pilailumielessä tehdyistä, toimenpiteisiin tai hälytyskäyntiin johtaneista hälytyksistä aiheutuneet kulut veloitetaan aiheettoman hälytyksen aiheuttaneelta asiakkaalta.


Asukkaat eivät saa aiheuttaa häiriötä toisille majoittujille tai majoitusliikkeen läheisyydessä asuville.  Häiritsevästi käyttäytyvät vieraat voidaan poistaa tiloistamme, eikö heillä ei ole oikeutta maksunpalautukseen tai korvauksiin.  Mikäli järjestyshäiriöitä tms. ilmenee, ota yhteyttä vastaanottoon tai soita 0400 888681.